Condiții de inregistrare

În cazul în care veți dori să cumpărați de pe webshopul pompelor IBO, cu ocazia primei cumpărări va trebui să ne dați datele necesare cumpărării, adică numele, datele de facturare și livrare, adresa de e-mail precum și parola necesară pentru logare ulterioară. Cu ocazia înregistrării puteți semnala și dorința de a primi buletine informative.

Primirea buletinelor informative poate fi refuzată oricând. Înainte de finalizarea înregistrării este necesară acceptarea condițiilor de înregistrare. Înregistrarea va fi confirmată prin e-mail. Cumpărătorul este obligat să aibă grijă de confidențialitatea parolei oferite. În cazul în care în urma înregistrării numele de utilizator și parola cumpărătorului va ajunge fără drept în posesia unor terțe persoane Operatorul nu-și asumă responsabilitatea pentru pagubele sau dezavantajele născute din acest fapt.

Prin completarea adresei de e-mail utilizatorii își dau acordul la primirea de mesaje cu caracter tehnic. Datele de înregistrare vor fi șterse la cerere de către operator. Din motive de siguranță cererea de ștergere va deveni valabilă doar la confirmarea cererii, astfel se poate evita ca o persoană străină să vă șteargă intenționat sau din greșeală din sistem.
Înregistrarea este identificată prin adresa de e-mail, astfel orice adresă de e-mail se poate înregistra doar o singură dată. Înregistrarea nu presupune nicio obligație!