Szivattyú, szivattyúbolt, szivattyú bolt
Oferta noastra: 168 bucati pompe,
si 52 bucati accesorii!

Magazin Web Pompa

Bine a-ti venit la magazinul Web POMPA IBO! - Intrare - Inregistrare

3ti37 Pompe submersibile pentru fântâni forate cu 20 m cablu

email   print  
Pompe » Pompe submersibile pentru fântâni forate » Pompe submersibile de 3" pentru fântâni forate » 3ti37 Pompe submersibile pentru fântâni forate cu 20 m cablu

3ti37 Pompe submersibile pentru fântâni forate cu 20 m cablu

Sunt pompe centrifugale prevăzute cu mai multe turbine. Cel mai mare avantaj il constituie faptul ca pot lucra în fântâni forate de minim 3”, la o presiune si debit foarte ridicate! Condensatorul este montat în motor, de aceasta este suficient cablu electric cu trei fire pentru alimentare la curentul electric. Este recomandată pentru alimentarea cu apă a caselor, duplexurilor, micilor gospodării și in sistemele pentru irigarea grădinilor. Sunt alimentate direct de la rețeua electrică la 230V~ / 50 HZ. Echipat cu cablu de 20 m.
Numar produs: (3ti3720m)
Racordare teava: 1"
Presiune maxima: 15,5 bar
Inaltime de refulare: 152 m
Debit maxim: 50 l/min
Putere: (230V) 1100 W
Curent maxim absorbit: 6,7 A
Inaltimea pompei: 156 cm
Diametrul pompei: 74 mm
Cablu: 20 m cablu
Greutate: 15 kg
Producator: IBO Polonia
În stoc
Pret: 1484 RON
(1169 RON + TVA)
Sunt pompe centrifugale prevăzute cu mai multe turbine. Cel mai mare avantaj il constituie faptul ca pot lucra în fântâni forate de minim 3”, la o presiune si debit foarte ridicate! Condensatorul este montat în motor, de aceasta este suficient cablu electric cu trei fire pentru alimentare la curentul electric. Este recomandată pentru alimentarea cu apă a caselor, duplexurilor, micilor gospodării și in sistemele pentru irigarea grădinilor. Sunt alimentate direct de la rețeua electrică la 230V~ / 50 HZ. Echipat cu cablu de 20 m.
Cos
Cautare produs
Cel mai popular
Simple
Bankkártyás fizetés
ibo poland
gls
GLS urmárire pachet
Ghidul tau autentic de shopping.
Shophunter.eu vânătorul de magazin